Ce-i acolo cu tenisul de câmp?!

Sunt băiat, nu sunt deloc altceva 😀 Deci ca o mare parte din băieţi sunt atras de anumite sporturi, îmi place să le privesc şi ocazional să merg chiar să le urmăresc pe teren.

E de menţionat faptul că scriu despre tenis de câmp, dar nu despre volei. O să ajung să scriu şi despre volei, doar că trebuie să mă mai inspir încă odată! După un meci sau antrenament, căci este ceva timp decând nu am auzit nimic de el…, nici el de mine 😀 Bine! Despre ce scriam acolo?! A da! Ce-i cu tenisul?! Unii dintre voi ştiu, alţii poate nici n-au idee, dar curând incepe Wimbledon-ul!!! Mai exact pe 20 iunie. Acest turneu are peste 100 de ani şi dacă e să fiu mai exact,va fi a 125-a ediţie, Oho ho ho! Aşa-i?! Din acest motiv, până când nu a fost dat startul primului round, vreau să fac şi eu o prognoză! Din punctul meu de vedere, cu prima şansă este cotat Novak Djokovici şi Roger Federer, cel puţin eu consider că între aceste două persoane se va decide şi ar fi bine să se decidă titlul.  I-am vazut în semifinalele de la Roland Garros şi vreau să menţionez că la moment e foarte bun acest Novak, e puternic, e mai puternic decât Roger, nu uitaţi că am scris la moment 😀  Dar se pare că în acea semifinală Roger s-a dovedit mai experimentat, mai atent, mai norocos şi mai motivat. Acum cei care plecă cu a 2-a şansă Rafael Nadal, dacă reuşeste să se opună acestei presiuni din partea jurnaliştilor, cât de tare mă înnervează aceştia din urmă pentru faptul dat. Şi Andy Murray dacă va avea destul  noroc şi curaj, căci deja are un avantaj, Publicul!!!

Din tot ce am scris mai sus, un lucru trebuie să fie evident, aceasta e ceea cum simt şi cred eu. Deci totul poate fi total diferit! Mai mult contează ceea ce crezi Tu! Să le urăm succese mari tuturor participanşilor şi să învingă cel mai puternic. Eu sper că Roger va ridica trofeul deasupra capului, dar Tu?!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ce-i acolo cu tenisul de câmp?!

 1. alex says:

  eu? Eu știu că Nole o să rupă și o să fie Number 1:) iaca ce știu eu

 2. alex says:

  +O să vezi:)

 3. alex says:

  apu ai văzut?:))

  bebebebe

 4. alex says:

  mulțumesc, da eu am avut așă niște emoții cu dânsu în semifinala cu Tsonga, uhhh+

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s