Oamenii există!

Nu pot să ştiu cine şi cum percepe cuvântul- „Om”, dar pentru mine Omul este persoana care în fiecare zi şi cu fiecare ocazie îmi demonstrează că ceea ce se întâmplă în suflet rămâne să trăiască veşnic.
Vă gândiţi ce m-a provocat să scriu fraza de mai sus?! Ziua de ieri, Oamenii cu care m-am văzut, acele mai mult de 24 de ore care le-am petrecut împreună şi faptul că deloc nu m-am săturat de ei 😀 Dacă e să evaluez în date exacte, nu m-am saturat de ei nici acum o săptămână. Chiar şi cei 3-4 ani petrecuţi cu ei nu mi-au creat câtuşi de puţin impresia că mă pot sătura de ele. Ştiu că întind prea mult, poate pe alocuri v-am intrigat şi că deja doriţi să cunoaşteţi despre cine vorbesc…! Bine! Eu încerc să mă laud cu Colegii mei de Grupă (Facultate)!!! Anume ei în nenumărate rânduri mi-au demonstrat că sunt Oameni!!! Chiar şi ieri, când afară ploua insistent, fără semn că ploaia o să se sfârşească, ei oricum nu au renunţat! Şi ce dacă mergeam la distracţie?! Cine mai crede în distracţie când aude la ştiri că va ploua următoarele zile?! Vă spun eu…, Oamenii!!! Mereu am avut norocul să mergem la distracţie sub ploaie, nu ştiu de ce, dar nimeni niciodată nu a renunţat să mergă. Aceşti Oameni mereu au avut puterea decizională şi tăria de caracter să ducă lucrurile până la capăt. Sper că aşa va fi pe tot parcursul vieţii. Avem lucruri pe care putem să le învăţăm de la ei… Şi când i-am văzut pe toţi gramadă la masă sub un cort, fiecare atât de fericit, atât de integrat în acest mic colectiv… În astfel de clipe numai eu ştiu cât de tare îi iubesc pe toţi şi pe fiecare în parte, cât de tare îmi este dor de ei în această clipă când îi privesc. Dar ce să mai spun de mâine…?!
Nu ştiu care era probabilitatea ca să nimerim cu toţii în aceeaşi grupă. Dar ştiu că pentru mine e un miracol! Nu ştiu cu ce am meritat-o, dar sunt foarte fericit că mi se întâmplă una ca asta…! Am încredere în fiecare dintre ei şi sunt sigur că vor obţine multe, din simplu motiv, că sunt Oameni cu suflet mare!!! Dar Tu, poţi să spui că Oamenii există?!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Oamenii există!

 1. taniufffa says:

  da vineri ..care prieteni sau speriat de ploaie?

  p.s. si io ieri am fost ku “grupa”(pt k erau 8 din 23) in ploaie… pe malul iazului… si distractia era in toi… nu neam speriat de plaoaie..si bine am facut ….pierdeam acele momente petrecute impreuna …deci pot sa spun k si pt mine oameni exista 🙂

  • FireMD says:

   Eu m-am speriat 😉 si deja a mers regula, unul pentru toti si toti pentru unul!
   Data viitoare baietii nu vor aplica regula data 🙂

   ce bine ca exista si la tine in grupa 😛 chiar daca sunt doar 1/3, speram ca cu timpul vor fi si mai multi! nu ma laud, dar la nou 10 din 15, dintre care 2 plecati peste Hotare, 2 pleca zilele acestea la mare… si fiecare banut e numarat, dar inca unul are femeie 😀 😀 asa ca putem spune ca prezenta a fost de 90-93% 🙂

 2. FireMD says:

  mereu stiam asta 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s