În lumea îndrăgostiţilor!

Dacă m-ai întreba cum e în lumea îndrăgostiţilor…?! Avea să-ţi răspund astfel: “Dă să-ţi explic cum e…! În momentul în care păşeşti în ea, tinzi să cauţi o poveste…! Sunt norocoşi cei care o găsesc deodată şi nu mai au nevoie de schimbări. Însă mai des se întâmplă altfel…! Deci…

Odată ce ai fost îndrăgostit şi dragostea nu a fost reciprocă sau ţi-a fost frântă inima… Apare un gol, care mereu va exista şi nimeni nu-l va putea umple…, acel gol care l-a lăsat altcineva . Conştient sau nu, tu nu ştii…  În mod normal încerci să te restabileşti, să depăşeşti aceste momente, să înveţi din această înfrângere, să devii mai tare. Astfel primeşti această durere, te adaptezi la ea. Dar niciodată nu poţi să scapi de ea, oricum cicatricele rămân. Crezi că nu va exista niciodată persoană mai bună decât acea prima în care te-ai îndrăgostit până peste cap. În perioada dată, numită şi de trecere, te gândeşti că ceva nu merge corect, apar un şir de întrebări… Cum poţi să dai atât de mult şi la urmă să primeşti nimic…?! Cine se face vinovat de astfel de reacţii şi acţiuni…?! Cine a scris acest scenariu, noi sau Creatorul…?! De ce sufletul are o putere mai mare decât noi înşine…?! De ce inima e atât de nebună…, şi nu vrea să asculte?! De ce pari a fi întreg, dar totuşi ceva doare?! De ce…?! Un şir de întrebări fără răspuns… După care lucrurile se limpezesc…, totul parcă se întoarce la normal, furtuna se opreşte şi valurile care te zbuciumau deja te leagănă. Viaţa continuă…! Şi ea de obicei continuă pe 3 direcţii…, care oricum au acelaşi final!

Prima direcţie … Te transformi într-o bestie şi procedezi cu ceilalţi parteneri la fel cum s-a procedat cu tine. Nu eşti deloc diferit de acel cineva care te-a rănit! Frângi multe inimi, dar într-un sfârşit găseşti sufletul pereche! Cu aceleaşi probleme, aceleaşi trăiri, aceeaşi istorie…! Aceasta duce la formarea unui cuplu, poate nu sută la sută sănătos…, dar cuplu! Care de bine sau de rău urmează să o ducă normal!

A doua direcţie… Devii o persoană foarte sensibilă, care nu mai are nevoie de nimic înafară de dragoste…! Ajungi să te droghezi cu ea de la oricine şi orice…, o absorbi de la persoanele care ţi-au plăcut. Din privirile mai lungi, care le-ai prins de la o persoană trecătoare. Dintr-o simplă discuţie… Pentru tine deja nu mai contează dacă o să mai doară sau nu…, e important să fie macar câteva clipe la fel de plăcute cum au fost… Şi toate acestea durează până la momentul în care cineva te va îndrăgi şi te va accepta aşa cum eşti. Şi pentru tine ea va fi Zeiţă sau Zeu. Oricum e un sfârşit mai bun decât precedentele.

A treia direcţie… Ai căpătat destulă experienţă ca să poţi analiza şi a lua anumite decizii corecte. Îţi pui scopul ca niciodată să nu mai greşeşti astfel. Să nu procedezi în felul cum s-a procedat cu tine. Devii perfecţionist, analizând fiecare mişcare şi promisiune. Toate acestea durează până când nu eşti sigur cel puţin 95% în toate instinctele tale. Dar şi toate aceste analize se sfârşesc cu o dragoste în care te poţi aprofunda cu fiecare molecula din corpul tău.

De aici rezultă că unele persoane trebuie să parcurgă un drum mai lung pentru aşi găsi povestea de dragoste. Oricum o găsesc…, aceasta merită tot efortul şi timpul!”“Dar din păcate eu încă nu am fost prin lumea dată…, aşa că ar fi bine să mai întrebi pe cineva…”  Poate tu ştii cum e în aceasta lume…?!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to În lumea îndrăgostiţilor!

  1. C&M says:

    cum poti sa scrii tu despre ceva personal si eu tot sa nu te surprind in articol?

  2. dulcevsamar says:

    Probabil primele 2 directii sunt raspindite mult mai mult decit a treia, din pacate

  3. diana rosoiu says:

    Buna ziua! va rog sa stergeti imaginea cu mine ( sunt cu camasa alba si gesticulez) intrucat nu mi-am dat acordul de a aparea pe acest blog. va multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s